Followers

Biarlah Ku Pergi

Hyep readers.. Assalamualaikum... nmpk title kat atas tu?? mestila nmpk an.. hehe.. itulah lagu yg sy nk share ngan u all mlm nie.. This song was created by my adoptive brother, Schy Mirx and his friend, Nashriq Musa.. ermmmmm~~~ Abg Shimir ckp,, die buat lagu sedih ni sebab die tau someone will make die sedih.. maybe her girlfriend... hehe... da la.. x pyh intro byk2... 
now~ layan lirik lagu ni.. lirik je taw! cam ne lagu sedih ni punye melodi tu sume,, next time k.. sbb diowang tgh usahakan tok upload lagu tu.. kalau da ade,, insya-Allah,, sy akn share kat blog ni k.. 
layan~


Andai memang benar,,
andai memang salah,,
tuk ku di hatimu. . .

Tapi mengapa,,
kau buat begini,,
kepadaku yang menyintaimu. . .

oh tuhan,,
mengapa dia tidak memahami,,
apa yang ingin ku berikan. . .

oh kasih,,
mengapa dia yang kau pilih,,
bukan aku. . .

Setelah lama,,
ku menunggumu,,
namun hanya kecundang di sini. . .

biarlah ku pergi,, dari hidupmu,,
biarlah ku pergi,, takkan kembali,,
biarlah ku pergi,, buat selamanya,,
biarlah ku pergi,, kekasihku,,
biarlah ku pergi. . .

created by:schy mirx n nashriq musa

---> nota: (bkn frust m'nonggeng au skunk.. juz cdeyh jew) hehe.. 


   




ini dia.. Schy Mirx.. haha...










No comments:

Post a Comment